Weboldal készítés

weboldal készítés

Napjainkban a weblap egy cég megjelenésének legfontosabb formája.
Sok esetben egy potenciális új ügyfél ezen a felületen találkozik először cégünkkel: ez áll kommunikációnk középpontjában. Nem mindegy, hogy milyen a honlap, milyen az első benyomás, amit keltünk.

Weboldal készítés

A weboldal készítés célszerű és költséghatékony megoldás, ha egy cég a honlapján mutatja be szolgáltatásait, termékeit. Nagyszerű lehetőség, de összetett feladat, hogy a weboldal elérje azt a célt, amiért létrehoztuk. Fontos, hogy a honlap egyedi, kreatív legyen, hogy ne sablonos megjelenés és szövegek legyenek rajta, hogy a látogató figyelmét ne csak 7 másodpercre kösse le.

Webdesign, de milyen?

Természetesen fontos, hogy a weblap szép legyen: a megjelenés, a grafikai elemek tükrözzék a cég profizmusát. De ez önmagában még nem elég. Ügyelni kell arra a weblap készítés során, hogy a webdesign áttekinthető, ergonomikus, a kódolás szabványos kell legyen.

De hogyan találnak meg a látogatók? Keresőoptimalizálás!

A sikeres online jelenléthez elengedhetetlen, hogy a célcsoportunk könnyen rátaláljon weboldalunkra. A megfelelő keresőoptimalizálás (SEO) is szükséges ahhoz, hogy a weboldal a találati listák élére kerüljön.

A honlapkészítés során Önnel együtt gondolkodva – nemcsak a weboldal megjelenésének kialakításában, hanem a keresőoptimalizált tartalom összeállításában is a segítségére leszek. A honlap elkészülte után a tartalom frissítését – rövid útmutató alapján – akár saját maga is könnyen elvégezheti.